Crematorium Limburg

De afscheidsdienst van een overleden dierbare wordt veelal in de buurt van de leefomgeving georganiseerd. Woonde uw overleden dierbare in Limburg, dan is een dienst in Crematorium Weerterland praktisch en prettig. Het crematorium ligt in Limburg (Weert) en is eenvoudig te bereiken via de autosnelweg. De ruimtes van Crematorium Weerterland zijn erg ruim en comfortabel ingericht. Zo kan het afscheid van dierbaren in de juiste sfeer plaatsvinden.

De ruimtes van Crematorium Weerterland

Het crematorium in Limburg heeft verschillende ruim opgezette ruimtes. Allereerst is er de aankomsthal. Deze is hoog en breed, waardoor u bijvoorbeeld aan beide zijden een gastenboek kunt neerleggen waarin gasten een wens of ander bericht kunnen achterlaten. Vanuit de aankomsthal zijn de garderobes en toiletten bereikbaar. Daarnaast zijn vanuit de aankomsthal de aula, waar de plechtigheid plaatsvindt, en de coffee-lounge te bereiken. Alle ruimtes van het nieuwe crematorium in Limburg zijn hoog en ruim, zodat er voor genoeg gasten plaats is en bijeenkomsten zich kunnen voltrekken in een lichte en open ruimte. De coffee-lounge heeft aan twee zijden grote ramen en biedt uitzicht op de rustgevende, groene tuin.

Crematorium in Weert, Limburg

Uiteraard kunt u bij het crematorium in Limburg een afscheidsdienst een persoonlijk tintje geven. U kunt bijvoorbeeld foto's en video's aanleveren voor een presentatie in de aula. Ook kunt u muziek kiezen voor tijdens, voor en na de dienst. Wilt u live muziek laten spelen? Dankzij de grote ruimtes van Crematorium Weerterland is dit eveneens mogelijk. Zelfs de dienst opnemen en streamen is mogelijk in het crematorium in Limburg. Zo kunnen mensen die door ziekte of andere redenen niet erbij kunnen zijn, toch de dienst live volgen. Uzelf kunt de dienst 30 dagen lang gratis terugkijken. Hierna is het mogelijk de dienst op dvd te bestellen.

U bepaalt de sfeer

U bepaalt zelf de sfeer van de dag. Deze kan informeel worden, maar u kunt ook kiezen voor een meer formele setting voor de dienst van uw overleden dierbare. Voor hulp bij de organisatie van de uitvaartdienst kunt u terecht bij Uitvaartcentrum van Deursen, de samenwerkingspartner van  Crematorium Weerterland in Limburg.

Heeft u vragen? Informeer gerust door contact met ons op te nemen. Dit kan via telefoon: 0495-545208 en e-mail: informatie@crematoriumweerterland.nl.

Crematorium Weerterland

Ringselvenweg 2
6002 SW Weert
T: 0495 54 52 08