Crematorium Midden Limburg

Wanneer een dierbare overlijdt, dan is veelal de wens om afscheid te nemen in de buurt van de eigen leefomgeving. In Midden Limburg bevindt zich crematorium Weerterland. Het is voorzien van de laatste technieken, en is daarmee een van de modernste crematoria van Nederland. Het is gelegen in Weert, aan de rand van de stad aan de Ringselvenweg. In dit crematorium in Midden Limburg kunnen maximaal drie diensten inclusief koffietafel per dag plaatsvinden. Het is dus kleinschalig opgezet, zodat u waardig en in alle rust afscheid kunt nemen van uw dierbare zonder dat u andere families tegen het lijf loopt.

Crematorium in Weert, Midden Limburg

In Crematorium Weerterland bevindt zich onder andere een ruime aula waar gepersonaliseerde afscheidsdiensten gehouden kunnen worden. Deze aula beschikt over speels opgezette ramen waardoor u een mooi uitzicht heeft over de rustgevende tuin. Verder zijn er opbaarruimtes te vinden, waar men in alle rust en ruimte afscheid kan nemen van een dierbare. Tevens is er een coffeelounge waar u op adem kunt komen na de dienst. Dit kan in overleg worden verzorgd met broodjes, vlaai of wellicht een bittergarnituur. In de Coffee-Lounge kijkt u uit over de rustgevende tuin en de vijver. Het gehele crematorium in Midden Limburg is ingericht zodat u op een waardige manier afscheid kunt nemen.

De plechtigheid op DVD

Kan iemand de dienst niet fysiek bijwonen? Wij bieden een oplossing: door een live verbinding kan men inloggen en de crematiedienst online bijwonen. Uiteraard is de verbinding volledig versleuteld, waardoor alleen mensen met een toegangscode de dienst kunnen volgen. Hierdoor bieden we een oplossing voor mensen die bijvoorbeeld in het buitenland wonen, in het ziekenhuis verblijven of om een andere reden de dienst in ons crematorium in Midden Limburg niet kunnen bijwonen. Tot 30 dagen na de plechtigheid kan de dienst kosteloos worden teruggekeken door familie. Daarna is het mogelijk om een DVD van de dienst aan te schaffen. Dit maakt Weerterland een zeer modern crematorium in Midden Limburg.

Crematorium van Deursen

Crematorium Weerterland in Midden Limburg is opgezet in samenwerking met Uitvaartcentrum van Deursen. Wilt u de mogelijkheden omtrent een uitvaart bespreken, of wenst u meer informatie over het crematorium? Neem dan contact met ons op via mail (informatie@crematoriumweerterland.nl) of telefoon (0495 54 52 08)

Crematorium Weerterland

Ringselvenweg 2
6002 SW Weert
T: 0495 54 52 08