Crematorium Nederweert

Een crematorium nabij Nederweert is gevestigd aan de Ringselvenweg 2 in Weert. Dit crematorium leent zich uitstekend voor mooie plechtigheden in een informele of formele sfeer. Crematorium Weerterland is ruim opgezet en bevindt zich net buiten Weert. Door de ligging is het rondom het crematorium erg rustig, maar het is wel goed bereikbaar. De rust is ook voelbaar in het crematorium zelf en in de groene tuin achter de coffee-lounge van het crematorium. Afscheidsdiensten worden door de rustige setting extra mooi en als zeer prettig ervaren. Crematorium Weerterland ligt 6 km van Nederweert en is ook eenvoudig te bereiken vanuit Stramproy, Budel en andere omliggende dorpen en steden.

Crematorium voor  Nederweert en omstreken

Crematorium Weerterland is geopend sinds 2015 en is dan ook modern ingericht. Bij de bouw is rekening gehouden met de wensen en behoeften van eenieder die te gast kan zijn bij een crematiedienst. Ruimtes zijn ruim, waardoor ook personen in een rolstoel zich eenvoudig door het crematorium kunnen bewegen. Diensten met veel bezoekers kunnen ook met gemak plaatsvinden in de aula van het nieuwe crematorium nabij Nederweert.

Na de dienst

Het crematorium heeft een coffee-lounge waar zowel koffietafels in formele als in informele setting kunnen worden georganiseerd. Vanuit de coffee-lounge kijkt u uit over de mooie, groene tuin. Kortom: het crematorium nabij Nederweert is zo ingericht, zodat u en anderen waardig en mooi afscheid kunnen nemen van een overleden dierbare. Kan iemand er niet bij zijn, maar wil hij of zij de dienst graag live volgen? Dankzij de nieuwe technieken van Crematorium Weerterland is dit mogelijk. De dienst kan worden vastgelegd op video en live worden gestreamd via een link die alleen gasten met een toegangscode kunnen openen. Naasten, zoals familie, kunnen de dienst 30 dagen lang gratis terugkijken. Hierna is het mogelijk om de dienst op dvd te aan te schaffen.

Kijk voor meer informatie en foto's van het crematorium nabij Nederweert verder op onze website. Heeft u vragen? Schroom dan niet, wij beantwoorden ze graag. U kunt via telefoon en e-mail contact met ons opnemen.

Crematorium Weerterland

Ringselvenweg 2
6002 SW Weert
T: 0495 54 52 08