Crematorium Weert

In alle rust en ruimte afscheid nemen van uw dierbare: dit is wat voorop staat bij Crematorium Weerterland, het nieuwe crematorium gelegen aan de Ringselvenweg te Weert.

Een crematorium in Weert, een lang gekoesterde wens van velen. Afscheid kunnen nemen van uw dierbare in uw eigen leefomgeving, Weert. Hier kunnen dagelijks maximaal drie crematiediensten inclusief koffietafel plaatsvinden. Het maximum aantal van drie crematiediensten is ingesteld om te voorkomen dat families elkaar tegen het lijf lopen. Iedere familie krijgt de ruimte om ongestoord afscheid te nemen, zonder dat zij het gevoel hebben opgejaagd te worden.  

Crematorium Weerterland

In het crematorium is onder andere een ruim opgezette aula te vinden, alwaar een afscheidsdienst gehouden kan worden. In de aula heeft men door de speels opgezette ramenpartij uitzicht op de rustgevende tuin. Daarnaast beschikt de aula over alle faciliteiten om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken middels audio & video. Behalve de aula beschikt het crematorium ook over een ruim opgezette Coffee-Lounge waar men na de plechtigheid na kan praten onder het genot van een kop koffie of wellicht een glas wijn. Vanuit de Lounge heeft men uitzicht over de rustgevende tuin, welke tevens toegankelijk is voor alle gasten. De verdere invulling met bijvoorbeeld broodjes, vlaai of bittergarnituur is in overleg. Tevens zijn er diverse opbaarruimtes waar in alle rust afscheid genomen kan worden van dierbare overledene.

Kan iemand de dienst niet bijwonen?

Het crematorium in Weert is uitgerust met de laatste technieken. Dit betekent dat de plechtigheid kan worden gestreamd via het internet, zodat deze te volgen is voor mensen die niet fysiek aanwezig kunnen zijn. Uiteraard maakt Crematorium Weerterland gebruik van beveiligde verbindingen, dus de dienst is uitsluitend te volgen door mensen die de juiste inlogcodes hebben. De familie kan tevens de opname tot 30 dagen na de plechtigheid kosteloos terugkijken. Daarna is het mogelijk om de DVD aan te schaffen.

Crematorium in Weert bereiken

Wilt u meer informatie over Crematorium Weerterland, of wenst u de mogelijkheden omtrent een uitvaart / crematie te bespreken? U kunt ons bellen op 0495 54 52 08. Tevens kunt u een e-mail sturen op informatie@crematoriumweerterland.nl.

Het Crematorium in Weert is gerealiseerd in samenwerking met Uitvaartcentrum Van Deursen.

Crematorium Weerterland

Ringselvenweg 2
6002 SW Weert
T: 0495 54 52 08