Aula


Onze zeer ruim opgezette aula is standaard voorzien van 150 zitplaatsen in de vorm van lange banken. In een zeer kort tijdsbestek kan dit echter uitgebreid worden met 100 losse stoelen, waarmee het aantal zitplaatsen wordt vergroot tot 250. Verwacht u op voorhand al meer dan 150 personen, dan zorgen wij ervoor dat er reeds bij aanvang extra zitplaatsen zijn gerealiseerd.

Wij hebben getracht de aula de sfeer te geven waar een ieder zich op zijn gemak voelt. De vele speelse ramen waardoor de tuin zichtbaar is, zorgen voor een ongedwongen, lichte en wijdse sfeer. Het doet denken aan steeds veranderende schilderijtjes.

U kunt de afscheidsdienst een persoonlijk tintje geven door bijvoorbeeld de favoriete muziek van de overledene af te spelen, of door een fotopresentatie te laten zien op groot scherm. De aula is voorzien van de modernste audio- en videoapparatuur. Het beeld en geluid wordt via ons geïntegreerde systeem(Windows) afgespeeld, dat wordt bediend door één van onze medewerkers. 
Mocht u zelf muziek en foto's willen aanleveren voor de uitvaartdienst, dan kunt u op de volgende link klikken. Hierin staat uitgelegd hoe deze bestanden aangeleverd dienen te worden. Protocol aanleveren bestanden!
Wilt u graag een powerpoint presentatie laten zien met foto's en muziek? In de volgende link staat uitgelegd hoe u zo'n presentatie zelf kunt maken. Handleiding Powerpoint presentatie

Vanzelfsprekend is het mogelijk om livemuziek ten gehore te brengen. Mocht u gebruik willen maken van de vleugel in het crematorium of een zangeres zoeken? Laat het ons weten.

Heeft u familie in het buitenland? Of verblijft er iemand in het ziekenhuis? De moderne techniek laat het toe om de afscheidsdienst direct te streamen via het internet zodat iedereen, waar ook ter wereld, met de juiste inloggegevens het afscheid kan 'bijwonen'. Wilt u hiervan gebruik maken? Of heeft u hierover vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

Om dit mogelijk te maken is de aula standaard voorzien van camera's en audio-opnameapparatuur. Wilt u de afscheidsdienst opnemen om later nog eens terug te kijken? Geeft u dit dan aan bij de uitvaartonderneming.
Handleiding Powerpoint presentatie maken

Protocol aanleveren muziek en beeld

website12.jpg

website13.jpg

CWL3.jpg

Crematorium Weerterland

Ringselvenweg 2
6002 SW Weert
T: 0495 54 52 08