Welkom bij Crematorium Weerterland

Informatieve berichten omtrent het Coronavirus 


Woensdag 30 september 2020 12.00 uur

Voor Crematorium Weerterland geldt nog steeds dat er maximaal 100 personen(exclusief uitvaartpersoneel) de afscheidsdienst mogen bijwonen in de aula en er mogen maximaal 75 personen naar de koffietafel komen. Onze aula en coffee-lounge zijn zo aangepast dat iedereen afstand van elkaar kan bewaren, bezoekers en het personeel. Personen uit hetzelfde huishouden(en andere uitzonderingen) krijgen de mogelijkheid om bij elkaar te zitten of samen aan tafel te kunnen zitten. 

Indien u wenst bent u vrij een mondkapje te dragen tijdens een bezoek aan ons crematorium. 
In het gehele pand is luchtbehandeling aanwezig dus tijdens een samenzijn zal er een constante aanvoer zijn van frisse buitenlucht.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.
0495-54 52 08

---------------------------------------------------------------------
Welkom op de website van Crematorium Weerterland: de plek bij uitstek waar u alle ruimte krijgt om in alle rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

In de maand september 2015 hebben wij de deuren geopend van Crematorium Weerterland: een volledig nieuw crematorium aan de rand van Weert (Midden-Limburg). Het gebouw is voorzien van een ruim opgezette aula waar een afscheidsdienst gehouden kan worden, een coffee-lounge met een tuin waar u weer op adem kunt komen en diverse opbaarkamers waar u in alle rust persoonlijk afscheid kunt nemen van uw dierbare overledene. Door onze jarenlange ervaring binnen de uitvaartbranche, weten wij maar al te goed wat er echt toe doet tijdens een uitvaart. Immer terugkerende begrippen blijken rust, ruimte en een persoonlijke benadering. Het zijn dan ook deze kernwoorden die centraal staan in onze aanpak.

  

IMG_6312.jpg

IMG_6309.jpg

Crematorium Weerterland

Ringselvenweg 2
6002 SW Weert
T: 0495 54 52 08