Welkom bij Crematorium Weerterland

Informatieve berichten omtrent het Coronavirus 


Woensdag 18 november 2020 12.00 uur

Gisteren zijn er wederom enkele wijzigingen gecommuniceerd door de overheid. Voor alle uitvaarten in Crematorium Weerterland geldt vanaf donderdag 19 november 2020 dat er een maximum aantal van 100 gasten welkom is bij het afscheid(incl. kinderen). Het uitvaartpersoneel wordt hierbij niet meegeteld. 

In de coffee-lounge is er de mogelijkheid om een koffietafel te organiseren voor maximaal 75 personen. Ook hier is het aantal inclusief kinderen en exclusief uitvaartpersoneel. 

Wij adviseren u bij het bezoeken van het crematorium een mondmasker te dragen, uw handen regelmatig te wassen en te desinfecteren, geen handen te schudden en afstand van elkaar te bewaren.  

In het gehele pand is luchtbehandeling aanwezig dus tijdens een samenzijn zal er een constante aanvoer zijn van frisse buitenlucht.

Mocht u nog vragen hebben, neem gerust contact met ons op.
0495-54 52 08
---------------------------------------------------------------------
Welkom op de website van Crematorium Weerterland: de plek bij uitstek waar u alle ruimte krijgt om in alle rust afscheid te nemen van uw overleden dierbare.

In de maand september 2015 hebben wij de deuren geopend van Crematorium Weerterland: een volledig nieuw crematorium aan de rand van Weert (Midden-Limburg). Het gebouw is voorzien van een ruim opgezette aula waar een afscheidsdienst gehouden kan worden, een coffee-lounge met een tuin waar u weer op adem kunt komen en diverse opbaarkamers waar u in alle rust persoonlijk afscheid kunt nemen van uw dierbare overledene. Door onze jarenlange ervaring binnen de uitvaartbranche, weten wij maar al te goed wat er echt toe doet tijdens een uitvaart. Immer terugkerende begrippen blijken rust, ruimte en een persoonlijke benadering. Het zijn dan ook deze kernwoorden die centraal staan in onze aanpak.

  

IMG_6312.jpg

IMG_6309.jpg

Crematorium Weerterland

Ringselvenweg 2
6002 SW Weert
T: 0495 54 52 08